The Usual Suspects

Home Algemeen Introductie Podium The Usual Suspects

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #1508
  Suspect
  Bijdrager
  21 Reputatie punten

  Hallo iedereen!

  Suspect hier, 26 en uit het zuiden des lands. Ik ben een beginnende kweker, hoewel ik al vroeg gefacineerd geraakt ben door ons favoriete plantje. Ik ben een recreatieve roker, en een kleine 10 jaar afhankelijk geweest van de coffeeshop. Sinds een jaar heb ik eindelijk een locatie waar ik me veilig voel om mijn eigen kruidje te groeien.

  Afgelopen December was het zo ver, en heb ik mijn eerste cyclus gedraait met 18 ‘Amnesia’ (dat is wat ze zeggen he…) stekken in een G-tools 600 kast, onder een 315W CMH lamp, en de stekken meteen op 12/12 gezet. Die cyclus is wat mij betreft mooi verlopen, alleen was er nét te weinig plaats voor nog een rij van 6 planten, dus ik heb de ruimte daarmee niet volledig kunnen benutten. Kwaliteit was top, opbrengst wat minder, dat was zo’n 225 gram.

  Daarna heb ik even stil gelegen door werkzaamheden rondom mijn locatie, waarna ik aan de slag ben gegaan met het 12/12 systeem zoals No Mercy het beschrijft, met Lucky Queen zaadjes. Eigenlijk ging alles daar goed mee totdat ik ze in de grote bak geplaatst heb. Toen dacht ik namelijk dat ik de vochtigheid van de grond beter kon inschatten dan mijn tensio meter, en zodoende hebben mijn plantjes toen vanaf week 4 (plaatsing bak) tm week 6/7 een stuk te droog gestaan (gemiddelde tensio waarde lag rond 220). Dit heeft erin geresulteerd dat de wiet niet mooi dicht gegroeid is, maar hij is gelukkig wel lekker te roken, en al doende leert men zullen we maar zeggen..

  Ik ben nu weer aan het wachten dat de volgende stap van verbouwingen op mijn locatie klaar zijn voordat ik weer aan de gang kan, hopelijk toch wel binnen een maand, ik sta namelijk te popelen! De komende cyclussen ga ik me volledig op No Mercy’s Santa Maria richten, om zo de plant beter te leren kennen en te groeien als kweker. Daarbij is een forum als dit natuurlijk niet slecht!

  Thanks for having me! :good:

  #1511
  Monty
  Bijdrager
  696 Reputatie punten

  Welkom hier, have fun!

  #1515
  De Warmoezenier
  Sleutelbeheerder
  443 Reputatie punten

  Welkom op het forum @usualsuspect!
  Leuk om te horen dat je met de Santa’s aan de gang gaat.
  Ik kijk uit naar je eerste verslag hier :yahoo:

  Admin GrowSolutions.nl

  #1523
  Suspect
  Bijdrager
  21 Reputatie punten

  Welkom op het forum @usualsuspect!
  Leuk om te horen dat je ook met de Santa’s aan de gang gaat.
  Ik kijk uit naar je eerste verslag hier :yahoo:

   

  Thanks, anders ik wel!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.