Reglement

Home Algemeen Reglement Reglement

 • Dit onderwerp bevat 1 deelnemer en 0 reacties.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #96
  De Warmoezenier
  Sleutelbeheerder
  443 Reputatie punten

  Reglement

  Om het forum overzichtelijk en toegankelijk te houden zijn er een aantal regels opgesteld, Iedereen dient zich daaraan te houden!
  Door met deze regels akkoord te gaan, verklaar je dat je geen berichten plaatst die; racistisch, hatelijk, lasterend, bedreigend, of op enig andere manier in strijd met de regels op de site zijn. Acties in strijd met de regels kunnen leiden tot een ban.

  Om lid te worden moet je minimaal 18 jaar zijn
  – Gebruikersaccounts / profielen worden achteraf niet verwijderd (tenzij in strijd zijn met onze regels).
  – Geplaatste berichten en topics worden achteraf niet verwijderd zodra deze onderdeel zijn van een discussie waar anderen op gereageerd hebben en energie/feedback in gestopt hebben. Het anonimiseren van je profiel en/of berichten is wel een mogelijkheid indien je bij nader inzien bepaalde berichten toch niet had willen plaatsen.
  – Persoonlijke informatie kan wel verwijderd worden. Neem hiervoor contact op via het formulier of meld het betreffende bericht / topic.
  – Het is niet toegestaan om meerdere accounts te hebben per persoon.
  – Wij tolereren geen spam / reclame voor websites en/of producten. Reclame via uw profiel, privé en forum berichten is ongewenst.
  Wilt u adverteren neem dan contact op met de admin.

  Je dient je er rekenschap van te geven dat dit forum een algemeen openbaar forum is. De informatie die je plaatst is voor iedereen toegankelijk en je dient zelf maatregelen te nemen om je privacygegevens te beschermen indien je dat wenselijk acht. Wil je een account wijzigen of opzeggen? Neem hiervoor contact op via het contact formulier.

  Het aanbieden van-,vragen naar-,of aanzetten tot illegale handel is niet toegestaan, ook niet via prive berichten.
  Bij ontdekking zal uw account permanent worden opgeheven. Onder illegale handel verstaan we ook het verkopen, aanbieden of ruilen van cannabis planten of delen van planten zoals stekken of andere zaken die verboden zijn bij wet.

  Niet toegestaan:
  – De handel in wiet,stekken, hasj, hasjolie, sporen, en harddrugs!
  – Illegale activiteiten om bv je stroom e.d. te manipuleren (magneten, wiet verzwaarder, enz)!
  – Verboden gif en/of stoffen (bv vertimec)!
  – Het verkopen van wietzaden.

  Reclame
  Het is niet toegestaan om zonder toestemming reclame te maken voor bedrijven/ en of producten in berichten / topics / kweekverslagen.
  Het is niet toegestaan om zonder toestemming reclame te maken voor bedrijven/ en of producten in de signatures / handtekeningen, zowel hyperlinks als afbeeldingen zijn niet toegestaan.

  Registreren
  Ben je het hier allemaal mee eens druk dan op deze link (https://growsolutions.nl/registratie/) om je te registreren op GrowSolutions.nl

  • Dit onderwerp is gewijzigd 2 jaren, 3 maanden geleden door De Warmoezenier.

  Admin GrowSolutions.nl

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Het forum ‘Reglement’ is gesloten voor nieuwe onderwerpen en reacties.